sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Niin makaa kuin petaa – tai jotain

Olen ennenkin hehkuttanut Koiraurheilu-liikettä ja let's do it again! Ilmoittivat Facebookissa, että nyt olisi makuualustaa pediksi, häkkeihin, takapakseihin autoihin, koppeihin ja noh... ihan mihin vain! Eipä muuta kuin ostamaan. Kepon laitoin asialle ja siellä se sitten oli liikkeessä puhelin kädessä ja yritti kanssani puhelimessa kommunikoida alustojen paksuudesta. Kepo on sellainen "tää vaikuttaa laadukkaalta"-tyyppinen ihminen ja maksaa identtisestä tuotteesta hunajaa ja mansikoita ihan vain tämän laatu-fiiliksen vuoksi. Näin kävin nytkin, vaikkei onneksi niin kalliiksi tullut kuin joskus on tullut. Alustoja oli useita ja tarjouksessa eli siinä Facebookissa mainitussa ilmoituksessa olevat alustat olivat mitoiltaan 1 m x 1 m. Niitä löytyi vielä kolmea eri paksuutta. Kaikki erittäin sopivaan hintaan 11 €/kpl. Mutta Kepo näki jossain muita alustoja, jotka olivat vähän kalliimpia. Ja kuulemma "viimeistellympiä ja laadukkaamman tuntuisia". Ja kotiin tulikin sitten molempia. 1 sellainen "laadukas" ja kolme niitä tarjousalustoja. Ja voin kertoa, että alustojen eron huomaamiseksi tarvitsee suurennuslasin...

Anyway! 

Se laatuyksilö sujahti heti meidän pienempään häkkiin pohjaksi. Ah, tätä on odotettu. Että on alusta, joka eristää, pysyy paikallaan, ei mene ruttuun ja joka pysyy mukana häkin "sisällä", vaikka sen pistää kasaan. Eli alustaa ei tarvitse ottaa häkistä pois, vaikka sen laittaa linttaan ja esim. kellarikomeroon.

Kaksi alustaa heitin parvekkeelle. Mieluummin näen koirat alustojen kuin kovan betonin päällä nukkumassa. Toki nyt kesällä viileä betoni on koirien mielestä kivakin. Tarkoitus on tehdä lavoista jossain vaiheessa matala taso, jonka päälle nuo alustat tulevat. Vähän paremmat maisemat ja mahdollisesti parvekkeelle valuva vesi poistuu sitten kastelematta alustoja.

Viimeinen alusta menee toiseen häkkiin, joka on ensimmäistä isompi ja vanhempien luona Porvoossa. 

Summataan vielä, että Koiraurheilu saa alkavalla viikolla alustoja lisää ja niitä myydään edelleen tuohon sopuisaan hintaan 11 €/kpl. Alustat saa helposti leikattua sopiviksi, joten käykäähän hakemassa, jos on tarvetta!2 kommenttia:

 1. Kyllähän ne koirat siinä betonilattiallakin makaisivat. ;) Ja on sulla ihana "Kepo" - kuka tai mikä ikinä se onkaan. :D Meillä mennään sillai, että mies katsoo, mikä on halvin, ja minä katson, mikä on kivoimman ja sopivimman näköinen (yleensä valitettavasti sattuu olemaan kalleinkin).
  Minä oon tuolla koiraurheilu.fi:n liikkeessä käynyt kerran. Mielestäni ei ollut kovin hääppöinen paikka, mutta ehkä se on tosiaan suunnattu enemmän harrastaville koirakoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makaisihan ne ja saavat maata, jos haluavat. Mutta kesä on ollut aika vilpoinen ja parvekkeen lattia todella kylmä. Lenkin jälkeen tuollaisen patjan päällä makoilu tuntuu paremmalta ajatukselta. :)

   Kyseinen liike on tosiaan harrastaville sellainen pieni pala taivasta. Ihan sen vuoksi, että tarvikkeet ovat kestäviä ja käytännöllisiä. Minua ei niin hirveästi kiinnosta, miltä mikäkin näyttää. Kunhan toimii ja kestää! :D

   Poista