perjantai 7. heinäkuuta 2017

Poikkeus säännöstä

Terkkuja maailman ystävällisimmältä hoffilta, joka näyttää kolmevuotiaalta. Miten onkin koiria, joita ikä ei paina lainkaan. Tämäkin koiruus oli kymmenenvuotias ja kulki energisesti ihmisen luota toiselle hakemassa rapsutuksia. Luonne oli lempeä kuin kesäillan tuulahdus ja askel kevyt.


En osaa sanoa, miten Tito ja Totti tulevat vanhenemaan. Titohan on seitsemän. Eli siis joidenkin koiranruokasäkkien mukaan seniori. Siis SENIORI! Voi ei, eihän meidän Tito. Ei vielä pitkään aikaan. Se on rasittava, ärsyttävä, kiusankappale, täysin kuriton, täydellinen, paras, toteutunut unelma ja parhain kaveri.

Totti on edelleen vuotiaan tasolla. Se täyttää kuukauden kuluttua neljä. Parhaassa iässä ja joku sanoisi, että työ alkaa kantaa hedelmää. Mutta Totti kasvattaa vain harmaita hiuksia päähäni. Sen itsesuojeluvaiston puuttuminen saa aikaan kovia kolauksia lompakolleni ja pulssilleni. Tottihan ei todennäköisesti edes koskaan tule vanhaksi, koska se yksinkertaisesti kuolee tapaturmaisesti ennen sitä. Toivottavasti tehden jotain, mistä oikein kovasti tykkää.

1 kommentti:

  1. Tollerin vanhuus alkoi näkyä vasta 11 vuoden jälkeen, 10-vuoden iässä se kastroitiin (sitä ennen moni luuli pennuksikin). Ruuti 9v on alkanut kerätä harmaita karvoja. Siitä huomaa lähinnä, ettei se hyppää enään yhtä hyvin autoon. Toki sen hyppytekniikka ollut aina vähän huonommasta päästä, ihan agilityn aikaankin. Ja on toki laiska ja ahne. :D Ruutin vanhemmat on elänyt aika pitkään, mutta koiranetistä on välillä bongaillut näilläkin main kuolleita. Toivotaan pitkää ikää ja hyvää vointia. :)

    VastaaPoista