lauantai 22. heinäkuuta 2017

Patikoinnin suunnittelua – lomalla viimeinkin!

Eilen oli viimeinen työpäivä ennen lomaa. Lomalle olen suunnitellut aivan maailman siisteimpiä juttuja, mutta myös ihan tavallisia päiviä. Koirien suhteen suunnittelen nyt aktiivisesti tulevaa patikointia. Reittivalinta on vielä kesken, koska hyviä vaihtoehtoja on niin paljon. Kaikkia varusteitakaan ei ole vielä hankittu ja osaa varten käydään ensi viikolla sovittelemassa kokoja. Muun muassa Totti pääsee koekaniiniksi, koska se on saamassa ikioman repun. Minun Tottinen. Niin iso poika, mutta kuitenkin pieni lapsunen vasta.

Koiran kanssa retkeilyyn otetaan ilomielin vinkkejä vastaan. Ihan kaikkeen liittyen, vaikka minulla tietoa ja taitoa jonkin verran entuudestaan onkin.

Reitissäkin saa auttaa! Lofootit kiinnostavat, mutta niin kiinnostaa oikeasti kaikki mahdollinen rannikko pohjoisessa. Etsin reitiltäni maisemia, korkeuseroja ja vesielementtejä eli kuohuvia jokia tai merta. Let me know, jos tiedät jonkin hyvän reitin, jonka voisi taittaa noin viikossa!

Loma alkaa kuitenkin parin päivän visiitillä vanhempien luokse Porvooseen. Mansikoita, heppoja ja uimista. Kyllä, kiitos!

A post shared by Nova (@novatitova) on

1 kommentti: