keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Back on Track?

Tähän syksyyn olen onnistunut upottamaan useampaa projektia. Samalla olen niistä innoissani ja samalla ahistaa aivan perkuleesti. Miksi, oi miksi se epämukavuusalueella seikkaileminen on niin epämukavaa. Yyh.

Omien koirattomien projektien lisäksi ajattelin aktivoitua Titon ja Totinkin kanssa - ihan siis agilitytasolla asti. Woppaa, mikä maa, mikä valuutta?! Tänään sain tiedon, että meidät on hyväksytty uuteen seuraan. Sinne pääsen huomattavasti kätevämmin kuin aikaisempaan, joten josko tulisi kentällä pyörähdettyä vähän useammin. Tämä olisi toiveissa, mutta vielä en tiedä tarkemmin, minkälaiset mahdollisuudet omaan treenaamiseen on käytännössä. Ja joku tasokoekin täytyy käydä tekemässä. Se saattaa olla ihan viihdyttävä kokemus. Minulle riittää, että saadaan oikeus treenata itsenäisesti, eikä kukaan tule vaatimaan, että pitäisi mennä kurssille. Eeeen tahdo.

Katsotaan, kuinka käy!


4 kommenttia:

 1. Hyvin se menee! Mie tahon joskus tulla sitten teijän kanssa kokeilemaan miten Nepo taipuu esteille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ehdin, käyn tänään pyörähtämässä kentällä tasokokeessa. Ei voi ihan hirveästi stressata. Sama kuin stressaisin kiinan osaamista. Eli ei kannata. :D

   Poista
 2. Hienoa! Mihin seuraan liityit? Epikset on hyviä tasokokeita jos ei oikeisiin kisoihin halua mennnä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Agry on tuossa melkein nurkan takana, joten sinne. Koetan saada ensin koirat takaisin kartalle ja mut siinä samalla. Ei ne epikset mahdoton ajatus ole. ;)

   Poista