sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Eilisen kuvia

Tottelsson täytti eilen 8 viikkoa ja sehän meinasi ... ei mitään! Aamulla tehtiin vajaan parin tunnin lenkki, koska aamuaurinko oli niin kaunis, että siitä piti saada kaikki mahdollinen irti. Nulikat juoksivat onnessaan pitkin maita ja mantuja, koska auringon noustessa kukaan ei ollut vielä liikkeellä. Nautiskeltiin siis kirpakasta aamusta koko trio. Me and my Boys.

Kotosalla Totti sai maistaa ensimmäistä kertaa lampaan luuta ja meinasi äristen viedä koko käteni. Oppi kuitenkin nopeasti, että minä vain autan, kun pidän kylkipalaa paikoillaan. Siinä ne pienet ja samperin terävät legot kävivät ahnaasti kiinni lihaisaan luuhun. Tito katsoi hetken touhua ja totesi, että täytynee se omakin pala syödä. Tito on alkanut syödä jo vähän paremmin, mitä uskalsin hieman toivoakin pennun ottaessani. Kuitenkin tässä on vasta viikko takana eli enköhän minä ehdi saada molemmista nirsoja ja ruokahaluttomia!
Toistaiseksi pentu on kuitenkin syönyt hyvin. Tylsää syöminen ei ole, koska ruoka on syöty varmaankin jo reilusti yli kymmenellä tavalla. Töitä, pentu, töitä!

Vuorossa laadullisesti aivan järkyttäviä kuvia!
Pienen pieni suuren suuressa maailmassa
Kaverikuva
Ihmettelyä ja kummastelua
Kohta kotona
Aamupainit
Noloa...
Syyskuva Titosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti