maanantai 23. syyskuuta 2013

Mistä on pieni Hottentotti tehty?

Raivoamisesta, repimisestä ja räyhäämisestä.
Loikkimisesta, kiipeilystä ja kirmaamisesta.

Hottis-Tottis on kolmen päivän aikana kertonut mm. seuraavia asioita.

* Portin takana oleminen on aivan syvältä. Samaten kissan kantokopassa oleminen. Jos raivoaminen ei auta, kokeillaan kiroamista ja sen jälkeen nukahdetaan keskisormi pystyssä.
* Matkustaminen bussilla on oikeastaan ihan jees, vaikka ensimmäinen bussimatka suoritettiinkin raivoamisen säestämänä. Kun ketutti niin perkeleesti.
* Ruoka maistuu nurmikolta, kädestä, pullomerestä, esteiden yli rymyten ja autotien vieressä. (Tästä lapsesta tulee vielä ylipainoinen...)
* Isoveikkaa voi mennä nylkyttämään, jos se sattuu jossain makoilemaan. Mutta jos isoveikka sattuu katsomaan kohti, täytyy ottaa jalat alle. Se huomas!!
* Karhunvadelmat maistuvat parhaimmilta suoraan puskasta syötynä.
* Jos ulkoillessa alkaa tassu painaa, voi mennä puremaan ihmisiä lahkeista, jotta ne pysähtyy. Kun ovat pysähtyneet, voi ottaa nokoset siinä keskellä tietä.
* Remmi on typerä keksintö, mutta onneksi siitä voi taluttaa itse itsensä.
* Syksyssä parhainta ovat lentävät lehdet.
* Syksyssä vähän inhottavaa on pimeys ja autojen sokaisevat valot.
* Metallikapulan kantaminen on pop.
* Vinkulelut tulevat iloiseksi, jos niitä vinguttaa. Ja meidän vinkulelut ovat todella iloisia tällä hetkellä...
* Kissat ovat jänniä, mutta eivät pelottavia.
* A:n haaremihousut ovat paras paikka nukkumiselle.
* Piikkipalloa vihataan ja rakastetaan. Se on niin jännä, että sitä tuijottaessa pitää pureskella jotain - ihan mitä vain - lähellä olevaa.
* Lapsen mukana tuli pieni ripaus järkeä ja se osaa arvioida korkeuksia erittäin hyvin. Jos on liian korkea pudotus, täytyy etsiä matalampi laskeutumispaikka.

Paljon on ehtinyt tapahtua parissa-kolmessa päivässä, joten seuraavat päivät otetaan paljon rauhallisemmin. Ei lähdetä esimerkiksi sateeseen ja aallokkoon pienellä moottoriveneellä...


6 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalle! Kaverilla on reipas ote elämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on reipas. Eri tavalla reipas kuin Tito, mutta se tekeekin tästä mielenkiintoista!

   Poista
 2. Tuli pieni tyhmä kysymys mieleen. Kumpaan panostat enemmän koiran tarvikkeiden laatuun mm pedit, pannat ja muut krääsät mitkä ei ole niin tärkeitä vai treenitavaroihin mm pallot, patukat ja kapulat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka,
   eipä tuo taida tyhmä kysymys olla. :)
   Jos en ihan väärin arvioi, suurin osa meillä on laadukasta tavaraa. Mitä nyt laadulla sitten meinataankaan. Ihan muutama sellainen lelu löytyy, jotka eivät kovin paljon ole kestäneet. Ja ne ovat oikeastaan tulleet lahjoina. Herra Kilipukki on ostettu, mutta sitä käytetään vain harvoin. Serla-orava 1 ja 2 kestivät mielestäni kauan siihen nähden, että ovat tosiaan parin-kolmen euron arvoisia eivätkä tosiaan koirille tarkoitettuja.

   Suurin osa meidän leluista on treenileluja eli erilaista palloa, patukkaa ja vetolelua. Sitten löytyvät Kongit ja muut vastaavat.

   Yhden pedin olen ostanut ja se on tuo Nano, joka kuvissakin näkyy.

   Ulkoiluvälineissä on ihan kunnon tavaraa, jotka kestävät ja ovat käytännöllisiä. Jokunen "kun oli niin halpa" löytyy tietysti.

   Tässä taitaa olla taas ihan omaan postaukseen aihetta. :)

   Poista
  2. Tee ihmeessä tuosta postaus! Sitä odotellessa :)

   Poista
 3. Herrajumala miten ihana pieni!

  VastaaPoista