maanantai 17. lokakuuta 2011

Titon keppijumppa jatkuu

Kuva: Mari Lustig
Olen jo aikaisemmin hehkuttanut, miten kätevät Titon uudet kepit ovat. Niiden avulla voi opettaa niin monipuolisesti ja nopeasti, että päätä huimaa.

Tito on metka, kun se tajuaa, että olen menossa hakemaan keppejä varastosta. Se pysähtyy, alkaa tuijottaa intensiivisesti ja menee matalaksi. Otus ei hievahdakaan, kun laitan keppejä paikoilleen. "Noni" ja Tito juoksee luokseni. Otan pannasta kiinni ja Tito tuijottaa keppejä. Päästän irti ja kepit onkin jo pujoteltu siinä vaiheessa.

Vaihtelen lähestymiskulmia, omaa sijaintiani, omaa nopeutta, omaa suuntaa, lähetysetäisyyttä jne. Jos teen täysin uutta, laitan yleensä 4 keppiä, jotta pääsen heti palkkaamaan. Kun uusi harjoitus sujuu, lisään kolmannen keppiparin. Yksi hauska harjoitus: juoksen Titon kanssa kepeiltä pois ja hihkasen "Go!". Juoksemme siis kepeiltä pois ja käskyn kuultuaan Tito kiepsahtaa 180*, juoksee takaisin kepeille ja pujottelee ne. Voin myös ohjailla Titoa katulamppujen sekä puskien ympäri, sanoa yht'äkkiä "Go!" ja Tito hakee kepit heti.

Kuva: Mari Lustig

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti