perjantai 21. lokakuuta 2011

8 ajatusta Titosta

Sain toisen haasteen ja otan nyt tämänkin vastaan. Kiitos, Joona, haasteesta!
Sen sijaan, että kertoisin 8 asiaa itsestäni uudemman kerran, ajattelin kertoa asioita Titosta.

1. Titon koko nimi on Divining Rod's All In One. Sain itse keksiä tuon loppuosan ja sanoisin, että nimestä huomaa, millä asenteella otin Titon vastaan.

2. En ole koskaan nähnyt, että Tito näyttäisi hampaitaan ja yrittäisi olla hurja. Jos leikki toisen koiran kanssa käy rajuksi, Tito näyttää lähinnä hölmistyneeltä. "Miksi sä riepottelet mua mun kaulanahoista? Ollaanko kavereita kuitenkin?" Tito ei ole kuitenkaan nössö, joka heittäytyy selälleen heti, kun joku mahtailee. Se heittää pari kieppiä, näyttää muutaman tempun ja yrittää tehdä toiseen vaikutuksen.

3. Olen hyvin tyytyväinen Titon luoksetuloon. Luoksetulo on varmaankin ainoa asia, jonka opettamisen suunnittelin perusteellisesti.

4. Tito voi tuijottaa jalkapalloa vaikka koko päivän. Se pari kertaa saanut talvella juosta pitkin peltoa jalkapallon kanssa ja sen jälkeen sellaisen näkeminen saa Titon unohtamaan kaiken muun. Pari päivää sitten treenattiin taas jalkapallopelin vieressä - samalla kentällä.

5. En ole tekemässä Titosta kisakenttien kuningasta. Moni kysyy, milloin menemme kisoihin ja kuinka paljon treenaamme. Minä otin itselleni bc:n, koska halusin koiran, joka pysyy perässäni. Tito pysyy. Halusin koiran, jonka kanssa voin tehdä "mitä vain". Näillä näkymin suojelun harrastaminen olisi suuren työn takana, mutta uskon kestäväni tämän menetyksen. Minulla ei ole suurempia suunnitelmia Titon kanssa. Haluan toki jossain vaiheessa käydä kokeilemassa, mitä joku tuomari tykkää meidän tekemisestä. Sen näkee sitten. Joku sanoisi, että me treenaamme monta kertaa joka päivä. Toinen voisi tuhahtaa, ettei meidän touhu ole treenaamista nähnytkään.

6. Jostain syystä mielestäni on hauskaa, kun Tito osaa tulla "suunnasta kuin suunnasta" eteeni istumaan. Voin kääntää Titolle selän ja se löytää nopsasti paikkansa edestäni istumassa. Ehkä tästä on apua ohjatussa noudossa - koska niitä kapuloitahan haetaan selän takaa...

7. Sanoisin, että Tito on hoitanut hommansa tähän asti kunnialla. Haluan nimittäin tulevaisuudessa lisää näitä "rajatapauksia".

8. Kun tulin eilen aamulla kylpuhuoneesta, Tito seisoi läppärini päällä. Läppäri oli siis pöydällä ja Tito sen päällä. Talvirukkasia joululahjaksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti