maanantai 7. elokuuta 2017

Kyllä täällä tarkenee

Olen aikaisemminkin kertonut, että pojat nukkuvat välillä parvekkeella kesäisin. Talvisinkin, jos ei ihan hyytävää pakkasta ole. Eli oikeastaan koska vain, koska ei ole pakkasia liikaa viime vuosina ollut...

Eilen illalla mentiin mökille saunomaan ja nukkumaan. Otin koirat mukaan ja hypättiin Kepon kanssa autoon. Kyllä juu, ei otettu mitään. Ei sitten mitään mukaan. Ihan pää tyhjänä niin, että hammasharjatkin jäivät. Samaten koirien takit. Hupsista!

Koirat rymysivät sateessa ja Totti kävi tietysti viereisessä ojassa. Jotta olisi varmasti märkä, kun pitäisi käydä unille. Onneksi tuo ehti jonkun verran ravistella vettä pois ja riehua itseään kuivemmaksi, kun saunoimme.

Se "hupsis" tuli tosiaan niistä takeista. Pojat ovat aina nukkuneet yöt ulkona takit päällä. Jos ei paksumpi BOT niin verkkoloimi ainakin. Nyt ei ollut takkeja. Joten laitoin kuistille vain täkin ja koirat kiinni viereiseen tolppaan pitkillä liinoilla. Nukkukoot, missä parhaakseen näkevät. Sisälle niitä ei mökillä voi ottaa, koska mökki on yhden huoneen kokonaisuus, jossa Kepon allergia lähtisi aivan käsistä koirien ollessa sisällä.

Aamulla ulkona odotti kaksi unista koiraa. Yksi löytyi heti häntää huitoen ja Tito löytyi liinaa seuraamalla saunan eteisestä. Ilmeisesti kova lattia oli kivempi kuin pehmeä täkki.

Koirat olivat lämpimiä, vaikka turkit olivatkin päältä viellä hieman kosteita. Ihon vieressä oli kuitenkin kuivaa ja lämmintä turkkia, joten kaikki hyvin. Että tulipahan testattua sopivasti ennen reissua, että kyllä nuo tarkenee!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti