maanantai 24. lokakuuta 2016

Throwback!

Nyt tyypit! Videoiden ja muiden tiedostojen siivoaminen etenee. Samalla halusin kokeilla videon tekemistä. Aikaisemmin olen osannut napsasta alusta ja lopusta palan pois. Wow, mitä osaamista...

Taitoja ei ole vieläkään, mutta tein sentään vähän pidemmän vetovideon. Äänetkin tulivat mukaan - ei huono! Video on tammikuulta yhdeltä vedolta ja siinä on vetolenkkki siihen asti, missä akku loppui. Lämpötilaa oli (muistaakseni) pakkasella noin -30 asteen hujakoilla. Ei ihme, että akku otti itseensä.

Ei vaadi kovin tarkkaa silmää huomata, että koirien paikat vaihtuvat videon aikana muutaman kerran. Tämä oli ehkä-mahdollisesti-kenties Titon ja Totin kolmas yhteislenkki. Saattoi olla toinenkin - tai viides. Pointtina se, että Totti on videolla täysin aloittelija. Pohjia sille on tehty ilman Titoa positiivisen vahvistamisen kautta, mutta varsinaisia vetoja vähän. Hyvin tuo kuitenkin jaksoi. Jotain ravaamista näkyy paikoin, mutta vain hetkittäin. Minulle tärkeää on, että vaikka joku ravipätkä tulisikin, jaksaa sen jälkeen vielä juosta pidempiä matkoja. Eli ei niin, että antaa kaikkensa, tiputtaa raviin eikä pysty nostamaan siitä enää. Se olisi Totin tuntien vähemmän yllättävä vaihtoehto, mutta onneksi se jaksaa nostaa itsensä aina uudestaan ja uudestaan.

Videolta olen leikannut pois yhden kaatumiseni ja kohdat, joissa vaihdan koirien paikkaa, liinojen pituutta tai lisään seisinkiä. Vaihdoin vetoasetelmaa sen vuoksi, että Totin kokemukset olivat niin vähäiset. Halusin selvittää, miten se juoksee ja kulkee. Jos se olisi ollut alusta alkaen Titon vieressä seisingillä, en olisi nähnyt yhtä selvästi sen jaksamista ja vetohaluja. Enjoy!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti