perjantai 27. heinäkuuta 2012

Pawz Dog Boots eli koirien ilmapallosukat

Ajattelinpa tehdä näistä veikeistä lärpäkkeistä ihan oman tekstin. Tulivat esille edellisessä tekstissä.

Viime talvena töihin tuli asiakas, joka näytti koiransa tassuissa olevia kumiasioita ja kysyi, löytyisikö meiltä samanlaisia. Otin koiran lähempään tarkasteluun enkä voinut uskoa silmiäni. Koiralla oli tassuissaan ilmapallot! Reunakin oli sellainen vahvistettu, aivan niin kuin puhallettavissa ilmapalloissa. Kysyin epäuskoisena, mistä on kyse. He olivat ostaneet tossut jenkeistä ja todenneet omien kokemustensa mukaan parhaiten tassuissa pysyviksi ja suojaaviksi.

Kotona otin sitten asiasta enemmän selvää. Kun hain hieman kummallisilla hakusanoilla, löysin nämä:

Kuvat: Pawz Dog Boots
Titon tassu tulehtui keväällä pieneltä alueelta ja iskin sille sitten tavallisen ilmapallon jalkaan ulkoilujen ajaksi. Pitkiä lenkkejä pallo ei pysynyt jalassa ja "etukynnet" tulivat läpi. Hiekkaa tai likaa sinne ei kuitenkaan mennyt ja tassun pitäminen puhtaana oli näin paljon helpompaa. Nyt olen tilannut Titolle omat ehdat Pawz Bootsit, toivottavasti tulevat pian. Oikea versio on nimittäin huomattavasti vahvempaa kumia ja isompi, joten kynnet eivät tule niin helposti läpi. Jos tuonne haluaa isompaa sidettä tai sukkaa laittaa alle, pitää koiralle valita isompi koko. Paketissa on 12 sukkaa eli ei tarvitse vetää ranteita auki, jos pari sukkaa menee rikki tai hukkuu.

Suomessa Pawz Bootseja myy ainakin Diiva Dog & co.

2 kommenttia:

  1. Haha, noi on kyllä hassuja! :D Jerikokin käytti tollasia Somerolla pentuviikonlopun lopulla, kun se juoksi soralla niin vauhdikkaasti muun lauman mukana, että anturat meni helliksi. :D Siis noi on kyllä aika kätevät tollasten pikkujuttejen paranteluun! :)

    VastaaPoista
  2. oho :) aika jännät! Toivottavasti tulee hyviä kokemuksia. Sit tarvii itekki tilailla :)

    VastaaPoista