maanantai 16. toukokuuta 2011

Vuosi on kohta täynnä!

Viimeisestä tekstistä onkin jo pari viikkoa aikaa. Tuntuu, ettei täällä ole tapahtunut mitään uutta, mutta lähempi tarkastelu osoittaa tämän harhaluuloksi.

Tito täytti 11 kuukautta ja viime viikolla massaa löytyi huikeat 21 kiloa. Seuraavaksi otan nartun, joka painaa sen 14 kiloa, koska tämän jättiläisen pitäminen jalkojen päällä on työlästä. Mielestäni ihan oikea peruste koiran valitsemiselle.

Koiran ikä on mielestäni huvittava asia. Kun koira on alle vuoden ikäinen, sen ikä kerrotaan kuukausina ja jopa viikkoinen. Kun vuosi tulee täyteen, koira on yksinkertaisesti vuoden. Kun ikää on kertynyt 1,5 vuotta, lähennellään jo kahta vuotta. Viikot ovat unohtuneet jo historiaan, toiset jaksavat vielä laskea kuukausia, mutta nekin pyöristyvät nopeasti ja jäävät pois. Kuinkahan kauan jaksan punnita tuota Ronttia. Siirrynkö vuoden jälkeen kuukausipunnituksiin? Eihän muutoksia tapahdu enää samaan tahtiin kuin pari kuukautta sitten.

Näin vaaka näytti viime viikkoina.
46 vkoa - 19,9 kg
47 vkoa - 20,5 kg
48 vkoa - 21,0 kg


Tito on siis syntynyt 2.6.2010.
Tito virallisesti

1 kommentti:

  1. Mun yksi peruste nartun ottamiselle ainakin oli se etten halunnut pahimmillaan 30 kiloista belginkoljattia! Lisäksi tykkään siitä kun nartut on sirompia.

    Ja PS: Varjo painaa edelleen sen 20,5 kg. Te olette taas johdossa. :D

    VastaaPoista