torstai 31. maaliskuuta 2016

Tuhmat pojat!

Kävin eilen hakemassa illalla juuri ennen kaupan sulkemista meille uuden luupaketin postista. Kello oli siis noin kymmenen iltasella. Laatikko kotiin ja iltapuuhat. Koirat kävivät hyvin uteliaina haistelemassa laatikkoa, mutta ajattelin, että voidaan sitten tänään katsoa paremmalla ajalla, mitä yllätyksiä laatikko sisältää.

Kepolla on tänään synttärit eli aamulla viiden aikaan hipsin hiljakseen kotona laittamassa sitruunavettä valmiiksi, paketit ja kukat kauniisti - sekä tiputtamassa lasin lattialle kovalla metelillä, jonka seurauksena piti imuroida sirut pois lattialta - viideltä aamulla. Pojat varmasti aistivat jo tässä vaiheessa, että erityinen päivä on tulossa. Ja suunnittelivat metkuja näin aprillipäivän aattona...

Koska minun ollessa töissä sain Kepolta kuvan, jossa Aristolta tullut luulaatikko oli pureskeltu auki ja herkut syöty. Ei sentään kaikkia, mutta kolme pussia jotain(?) ja pussillinen kanankauloja. Näiden lisäksi pari luuta oli revitty myös laatikosta ja niiden maistelukierros oli suoritettu.

Mutta en voinut olla kovin vihainen. Olin jättänyt laatikon lattialle(idiootti) ja koirilla oli todennäköisesti nälkä. Edelliset ruoat olivat aivan loppusuoralla ja annokset vähän pienentyneet viimeisinä päivinä, koska odotin ruokatilauksen tulemista postista. Se tulikin tänään ja annoin poikien syödä niin paljon kuin mahoihin mahtui. Meinasivat muuten kuolla siihen hotkimiseen! Noh, syöminen on kivaa. Jopa Titon mielestä toisinaan.

"Ai mekö muka?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti