keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Isännöitsijä, putkimies, lämpötilamittaaja, sälekaihdinmies - mistä näitä kävijöitä oikein tulee?

"Me voidaan kyllä auttaa!"
Tiedätkö sen tunteen, kun et ole kotona, mutta tiedät vieraan ihmisen käyvän samaan aikaan kodissasi?

Yyyyh, se on hirvittävä tunne. Ahdistavaa kerrassaan, mutta minkäs teet. Jokaisen täytyy ne omat työnsä tehdä. Välillä olen ollut kotona, kun sisään on laukannut miestä tikkaiden ja mittareiden kanssa. Tänään kävi sälekaihdinmittaaja, koska makuuhuoneessa on jo aamuseitsemältä hyvin aurinkoista eikä siihen auta hentoiset verhot ikkunoiden edessä.

Totti löysi tänään kärkipihdit lattialta
Vielä jonkin aikaa sitten olin erittäin ahdistunut ajatuksesta, että kotiini tulee vieraita. Nykyään se ei ole mikään ongelma, mutta vähän tuntuu ikävältä ajatus työmiehistä kotona, kun en ole siellä itse. Lähteekö pyörät seinältä, tietokoneet pöydältä ja Titon kuva eteisestä?!

Koiriin se ikävä tunne liittyy nykyään, mutta on laantumaan päin. Ne ovat maanneet ja katselleet miesten touhuja rauhallisina ja Tito on enintään heiluttanut häntäänsä, jos joku miehistä on sitä suoraan katsonut. Totti on katsonut vieressä ja "sanonut", että miehen pitää keskittyä työhönsä eikä koirien ihailemiseen. Totti on aina niin kohtelias. Se katsoo halveksuvasti ja silmiään pyöritellen käy makaamaan.

Ei siis ole huolta koirien suhteen. Titon ollessa pentu, olin aivan sekaisin huolesta, kun tiesin lämpötilamittaajien käyvän kotona minun ollessa töissä. Mitä jos jotain?!?! Mutta siitä nyt on aikaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti