tiistai 14. toukokuuta 2013

Kenraalit

Käytiin treenaamassa Titon kanssa ensimmäisiä vetoja Kicbikella ja voihan nenä, kyllä menee kovaa! Huomisia kuvauksia ajatellen tein yhdellä pätkällä aina toiseen suuntaan ravaamista ja toiseen suuntaan vetoa. Vaihdoin siis taluttimen paikkaa pannan ja valjaiden välillä, koska meillä ravataan pannalla. Koska huomenna juostaan pallolle, sitä tehtiin myös tänään. Jätin pallon maahan, ravattiin tovi, vaihdoin pannasta valjaisiin, koira eteen, vetokäsky ja menoksi sinne taakse jätetylle palkalle.

Tarkkana saa olla jarrutuksen kanssa, kun tullaan palkalle. Minä siis tähtään lopussa vähän palkan ohi ja jarrutan, jottei tule ketjukolaria. Täytyy askarrella pieni kyltti, jossa lukee, etti palkkaan saa koskea. Joku ehti siirtää pallon tien reunasta penkkaan ja toisella kerralla yksi mies oli juuri menossa ottamaan pallon, kun viiletettiin ohi ja Tito sai palkkansa. Huusin kyllä miehelle, ettei ota sitä, mutta ei hän tajunnut olevansa huutojeni kohde.

Ravaaminen onnistui tänään aikas hyvin, vaikka ihan alkulämmittelyissä Tito ei meinannut malttaa lainkaan. Ohituksia saatiin vain ihmisistä, koska koirat menivät vierestä juuri silloin, kun pidettiin hetken taukoa.

Nyt Tito nukkuu ja minun pitäisi pestä se. Mudassa ja liejussa vilvoitellut koira haisee aivan karmealta ja siksi se ei saa tulla eteisestä pois.

Lenkin jälkeen käytävällä

2 kommenttia:

 1. Tito näyttää siltä kuin se olis jäänyt pyörän alle kolarissa. Ilmekin samaa luokkaa. o.O Mutta oon kyllä kateellinen tosta kickbikesta, itsekin on pitänyt sellainen ostaa mutta moneymoneymoney....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki hankinnat tuppaavat maksamaan. Itse pidän tuota lähes investointina, koska oma kunto kohenee paremmin kuin pyörällä, koiraa pystyy ravuuttamaan ja juoksuttamaan hallitusti ja on aivan ihanteellinen omalle selälle, joka ei tärähdyksiä toistaiseksi kovin paljon kestä.

   Ja Freeride maksaa jo huomattavasti vähemmän kuin tuo Cross Max. ;)

   Poista