lauantai 13. marraskuuta 2010

Tito, missä sukkani ovat?

Iso osa hampaita on vaihtunut ja Titon pureskelutarve on hieman laantunut. Sanon "hieman", koska osaksi toivon, että näin olisi. Todellisuudessahan riiviö on vain isompi riiviö...

Tito saa oleskella koko ajan enemmän aitauksen ulkopuolella. Lähinnä aitaus kutsuu, kun nukutaan tai Tito jää yksin kotiin. Otuksen menemisiä saa koko ajan seurata. Tito osaa avata vaatekaapin oven ja on aivan onnessaan, kun saa hampaisiinsa villasukan- tai paidan. Niiden kanssa voi sitten viilettää pitkin kotia. Tito on myös mestari "Counter Surfer" eli hyllyjen, pöytien ja lipastojen päälliset on tutkittava. Kaiken voisi vetää alas lattialle. Tito tuo usein myös näytille, mitä on löytänyt. "Ollaanko menossa ulos? Tässä olisi toinen lapasesi." Kyllä on huomaavainen koira.

Hampaiden vuoksi Titolla on pari palloa käytössään. Toinen pallo on painava täyskumipallo ja toinen sisältä ontto. Tito viihdyttääkin itseään kiipeämällä pallon kanssa nojatuolille ja tiputtamalla sen sieltä alas. Vaanimalla palloa ja hyökkäämällä sen päälle. Ja tätä toistetaan useampi kerta - kunnes huomataan nojatuolin vieressä oleva Ikea-kassi, jossa on vaatteita. Seuraavaksi pallo pudotetaan sinne, jotta saisi hyvän syyn tonkia kassia ja levitellä vaatteet pitkin kotia. Parhaimmillaan yksi sukka täytyy tuoda minulle niin kuin se olisi suurikin ylpeydenaihe.
Se en ollut minä.

1 kommentti:

  1. Hei,

    Sulla on tosi mielenkiintoinen blogi. Kiva lukea Titon touhuja ja huomaan, että Muskalla on aivan samanlaisia juttuja.... se etsii pöydiltä syötävää ja kaikkea muutakin ja kuljettelee niitä sitten joka paikkaan. Myös vaatteet, jotka vaan lojuvat jossasin tuolilla tms. lähtevät varmasti neidin mukaan. En saanut kuvia Muskasta kun mun oma kamera on rikki, eikä tyttäreni kerennyt tulemaan ottamaan kuvia, mut pidän mielessä ja lähetän sulle kuvan kunhan saan sellaisen. Painotaulukostasi katsoin ja arvelisin, että Muska on suurin piirtein saman painoinen kuin Tito, painoi viime viikolla noin 13,5kg. Muskalla meni 2 kuukautta sairastaessa sitkeää kennelyskää, joka nyt on onneksi helpottanut. Mukavaa jatkoa teille ja toiminnallista loppuvuotta:)

    t. Malla ja Muska

    VastaaPoista