sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Melkein naurattaa!

Tänään oltiin saaressa isänpäivän merkeissä. Samalla, kun lastailtiin tavaroita veneeseen, Totti kävi uimassa. Vesihän on siinä nollan asteen kieppeilä. Riitettä ja erinäistä hyhmää on siellä täällä. Kotirannassa jopa ihan jäätä. Uintiin siis parhaat mahdolliset olosuhteet!

Tito ja Totti rymysivät ulkona koko päivän. Kissat olivat turvallisesti sisällä, joten ei tarvinnut kuin parin tunnin välein käydä katsomassa, ovatko koirat vielä olemassa. Olivathan ne. Isä, Kepo ja pari naapuria suorittivat kantohommia ja veneiden kuljettelua ulkona. Itse olin linnoittautunut sisälle äidin kanssa juttusille. Kävin sillon tällöin katsomassa, miten hommat sujuvat. Koirat hyörivät työntekijöiden lähellä, ja Tottihan meinasi sitten ottaa saman kohtalo haltuun kuin Titon isä, Piski. Oli hippasen lähellä, ettei jäänyt traktorin ja peräkärryn väliin pannukakuksi. Urpo!

Tokihan Tito ehti siinä sitten rellestämisen lomassa satuttaa etutassunsa anturan. Iso ja syvä viilto johti veritäpliin pitkin lunta. Tjooh, en ottanut mestareita sitten sisälle ollenkaan. Pysyipähän haava puhtaana, kun lämpötila oli parissa asteessa ja lumi puhdasta.

Nyt tultiin kotiin, eikä tassu onneksi vuoda. Väsyneitä ovat ja hyvästä syystä.

Näin tänään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti