sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Se hyppii!

Totti tutisi haavanlehden tavoin vielä pari viikkoa sitten tämän samaisen lohkareen päällä. Oli niin korkea kivi ja niin vaikea päästä sinne. Saatoin sen silloin ihan pienellä niska-perse-otteella kiven päälle ja kehuin vuolaasti. Kun koira on tarpeeksi hupsu, se luulee tällöin itse hypänneensä. Tottikin luuli. Mutta oli siitä huolimatta kauhuissaan kiven päällä. Ja vapaaehtoisesti se ei todellakaan sinne mennyt.

Tänään tultiin kiven luo ja ajattelin kokeilla, missä mennään. Oliko se edellinen kerta jäänyt mieleen vai kuinka. Hienosti se ohitti koko kiven ensin, mutta kutsuin takaisin. Yritin samalla kuvata hienoa laatua puhelimella ja saada koiran oikeasta suunnasta kivelle. Videolta näkyy uskomattoman huikea laatu. Mutta tärkeintä on, että sehän meni! Ei tarvinnut auttaa. Otin vain askelen tai pari kohti kiveä ja Totti oli jo kivellä. Katsokaa nyt tuota hullua!


2 kommenttia:

  1. Hyvä Totti! Proffallekin (=Typy) pitää ensin näyttää käyttöohjeet jotta se tietää mitä siltä halutaan :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On niissä paljon samaa! Tokalla kerralla Totti tekee usein kuin vanha tekijä. Vaikka ensimmäisellä on väännetty kättä, revitty pelihousuja ja kaadettu kupit nurin. :D

      Poista