sunnuntai 4. elokuuta 2013

Kiekkoliiga

Kaverin painostuksesta päätin sitten osallistua Suomen ensimmäiseen kiekkokilpailuun, joka järjestetään Mustialassa viikon kuluttua. Koska lauantaina olen estynyt, osallistun sunnuntaina järjestettäviin D/A-sarjoihin. Kyseessä siis Distance/Accuracy eli samalla pyritään heittämään pitkälle ja tarkasti. Lauantainen Freestyle olisi myös kiinnostanut, mutta vaikea olla heittelemässä kiekkoa Mustialassa ja soutaa venettä Tuusulassa samaan aikaan.

Koska kyseessä on lajin ensimmäiset kisat täällä maapallon pohjoisessa, tasosta ei ole minkäänlaista hajua. En myöskään tiedä, mikä on ns. hyvä pistesaalis 60 sekuntia kestävästä suorituksesta. Joten varmuuden vuoksi osallistuin sekä vähemmän osaaviin että enemmän osaaviin... Olen tietysti harjoitellut Titon kanssa ja hyvältä tuntuu. Kun treenit menevät putkeen, kisasuorituksella ei tunnu olevan edes niin väliä. Jos omat räpylät tärisevät kuin pahimmalla kaffittelijalla ja housut tippuvat koko kropan tutinan tuloksena, en voi oikein olettaa menestyväni. En sano, että menemme tekemään parhaamme, koska se on on niin kulunutta. Me menemme kuitenkin pitämään hauskaa, tutustumaan muihin harrastajiin ja katsomaan maailman vinkeimmän bostonin suoritusta. Kun lähtö tapahtuu kutakuinkin aamuyöstä, päivästä ei voi tulla muuta kuin hilpeä. Koiralle Flying Dogit mukaan ja eiköhän se koira lennä niin hyvin kuin osaa. Tai parhaimmassa tapauksessa vielä paremmin!

4 kommenttia:

 1. Jee, mahtavaa nähdä teidätkin siellä!! Me kisataan lauantaina microdogeissa ja sunnuntaina keskityn valokuvaamiseen. :)

  VastaaPoista
 2. Domi vaikuttaa niin veikeältä, että odotan sen näkemistä, vaikka ette missään lajissa olisikaan sunnuntaina. :) Me tullaan sitten vinkumaan ja sekoilemaan senkin puolesta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Domilla on omat temppunsa. Se esim. käy yleisön kautta kiertämässä ja tulee sitten palauttaa kiekon, mutta ei kai se kisaaminen aina niin vakavaa ole. :D Täällä taas odotellaan Titon näkemistä livenä. :)Ehkäpä se Domi voi sunnuntainakin muutaman tempun näyttää kehän ulkopuolella jos jaksaa. ;)

   Poista
  2. Tässä lajissa kisaaminen ei voi olla vielä vakavaa.;)

   Poista