lauantai 10. elokuuta 2013

Huomenna lennetään!

Eilen treenattu viimeiset kiekkotreenit. Monta hyvää settiä saatiin viikon aikana tehtyä ja huomenna räiskitään niin, että ruoho pöllyää! Luumassan jätin Titon ruoasta jo muutama päivä sitten pois, jotta juokseminen on juuri niin vaivatonta kuin mahdollista. FD Mineral Drinkiä on mennyt paljon ja Tito on voimissaan. Siitäkin huolimatta toivon, että paikan päällä on joku mahdollisuus kastella koira. Kylmä vesihuuhtelu on kesällä parasta dopingia.

Treenien suhteen olen keskittynyt muutamaan asiaan. Hyvien koppien merkkaamiseen ja palautuksiin. Oikeastaan on tehty näillä eri tavoilla treeniä:
* Kahden kiekon leikkinä.
   Uusi kiekko lähtee edellisestä kiekosta vastakkaiseen suuntaan.
* Kahden kiekon leikkinä - roller
   Hyvästä palautuksesta saanut rollerin vastakkaiseen suuntaan.
* Yhdelläkiekolla - vetopalkka
   Kun palauttaa kiekon, sillä leikitään vetoleikkiä ennen seuraavaa heittoa.
* Yhdellä kiekolla - kisamainen
   Tuo takaisin, koira kiertää selän takaa ja uusi kiekko lähtee.
* Yhdistellen edeltäviä

Muutamia kertoja ollaan tehty niin, että tehdään kaikki kisamaisesti eli samaa kiekko uudestaan ja uudestaan. Joku fiksu olisi ehkä kellottanut näitä, mutta minä en. Yritän huomenna sulkea ajan pois mielestäni ja keskittyä heittoihin. Ajalla ei ole kovin paljon merkitystä, jos heitän kiekot ulos kentältä tai esimerkiksi huonolla tekniikalla. Nyt jännittää!

7 kommenttia:

 1. Tsemppiä hurjasti huomiseen! Teette parhaanne ja katsotte, mihin se riittää. :)

  VastaaPoista
 2. Onnea koitokseen! Kerro sitten kuinka kävi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon - kerron fiiliksistä seuraavassa tekstissä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Moikka,

   käytän Titolla Flyin Dog -sarjaa, koska annostelu ei ole päätä huimaava ja olen todennut ne toimiviksi. Erityisesti tuo Mineral Drink on aivan "kultaa". Toimii samalla yleisvitaminiilisänä. Menipä mainostamiseksi...

   Poista
 4. Ihan vain uteliaisuudesta :) Me saatiin FitDogilta testerit ja tutustuin kys. firman tj:hin vähän ennen firman perustamista niin siksi hieman utelias :)

  VastaaPoista