tiistai 24. huhtikuuta 2012

Want to Know?

Jostain on ilmaantunut huikeat 52 rekisteröitynyttä lukijaa blogilleni. Muita tilastoja en jaa tähän, mutta olen hämmästynyt siitä, kuinka moni blogiani lukee. Ajattelinpa siis seurata muutamaman muun blogin esimerkkiä ja tehdä "kyselytekstin".
Haluatko Sinä mahdollisesti kysyä minulta jotakin? Mietitkö joskus, miksi kirjoitan jollakin tavalla tai jostakin asiasta? Olenko mielestäsi kummajainen, jota ei voi ymmärtää? Haluaisitko tietää, miksi, miten tai milloin teen jotakin? Kiinnostaako sinua tietää jotakin, mitä en ole blogissani kertonut?

Hassultakin tuntuvan kysymyksen voi esittää kommenteissa tai lähettää sähköpostilla osoitteeseen:
nova.vdende (a) gmail.com.


Piikkisika

8 kommenttia:

 1. Oletko jo suunnitellut toisen koiran hankintaa? Aijotko pysyä bc:ssä vai onko sinulla muita rotuvaihtoehtoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maria,
   olen suunnitellut ja pallotellut monta kertaa ajatusta toisesta koirasta. Kun vastaan tulee lupaava pentue, sormet syyhyävät. Minussa itsessä on energiaa kuin pienessä kylässä ja usein tuntuu, että vien Tito-parkaa liiallisuuksiin. Rodun siunaus ja kirous - sehän tekee, kun tehdään.

   Bc on seuraavaksi koiraksi vahvoilla. En tiedä, onko sopivaa sanoa näin, mutta haluaisin ehkä kokeilla narttua joskus...
   Tolleri on piitkään jostain hassusta syystä kiehtonut. En oikein tiedä, miksi. Tuskin koskaan otan, mutta haluaisin joskus touhuta sellaisen punakuonon kanssa.
   Isommat paimenet eivät ainakaan tällä hetkellä kiehdo.

   Poista
 2. Tylsin kysymys ikinä: onko sulla Titon varalle kisasuunnitelmia lähitulevaisuudessa tai vähän myöhemmin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole suinkaan tylsä kysymys, Reija!
   Tito on minulle ennen kaikkea metka koekaniini. Tutustun sen "avulla" rotuun ja eri lajeihin. Minulla ei ole kiirettä kisoihin, mutta kisaaminen ei ole kuitenkaan mustalla listallakaan. Kisoihin menen, kun koen, että onnistuminen on todennäköistä. En mene kokeeseen toivoen parasta.
   "Toivottavasti sitä estettä ei ole radalla."
   "Toivottavasti tuomari ei huomaa, että..."
   Lähitulevaisuudessa en siis ole kisaamassa, mutta loppusyksystä ehkä voisi. Ehkä. :)

   Poista
 3. Minä nyt tunne teitä, enkä blogiakaan ole kauaa lukenut. Mutta on kiva lukea muiden tekemisistä ja ennenkaikkea kun asoita valotetaan enemmän kuin vain kertoen lista mitä on tehty. Ongelma tilanteiden ratkaisua, uuden asian opettamisen pähkäilyä ja yleensäkin kun vähänkään avaa miksi teki niinkuin teki. Nämä asiat tekevät outojen ihmisten blogeista mielenkiintoisia. :D

  VastaaPoista
 4. Lueskelen aina silloin tätä blogia sillä kiinnostaa kovasti miten teillä menee, kun onhan Tito maailman parhaan Piskin poika. :)

  Koiran elämä on loppujen lopuksi aika lyhyt. Ensin siitä menee osa lapsuuteen ja lopulta osa vanhuuteen ja siinä välissä on sitten se aika, kun voi tehdä kaikkea kivaa ihan täysillä. Aika harva saa itselleen koiran, joka on niin virheetön etteikö kisoissa virheitä voisi tulla. Toki ymmärrän tosi hyvin ettei kisoihin kannata mennä, jos koira ei "kotonakaan" osaa. Silloin tuskin kisoistakaan menestystä tulee. Mutta kisoihin voi kyllä vallan mainiosti mennä vaikka ihan täysiä pisteitä ei tiedossa vielä olisikaan. Siellä näkee hyvin millä tasolla oikeasti ollaan, eli miten koira kestää häiriöitä, palkkaamattomutta, vähän erilaisia ympäristöjä jne. Kaikkea, kun ei kuitenkaan voi aina tietää etukäteen. Joten luota koiraan ja hus, hus, kisoihin. Ei siihen kuole vaikka joskus huono tulos tulisikin. Koira on ihan sama koira kuin mikä se oli ennen kisoja ja sinä ja koira olette kisojen jälkeen yhtä kokemusta rikkaampia.

  Terkuin
  Päivi ja isukki Piski

  VastaaPoista
 5. Samaa mieltä Päivin kanssa! :) Sitäpaitsi te olette huisin taitavia. :)

  VastaaPoista
 6. Ps. haastoin sut meidän blogissa. :)

  VastaaPoista