maanantai 2. huhtikuuta 2012

Rantakuntoon 2012

Tito on syönyt noin kuukauden päivät paremmin. Olen ollut aivan hurjan innoissani tästä, koska syömisen kanssa on tapeltu 1,5 vuotta. Elämä on huomattavasti helpompaa. Koiran mielentila on muuttunut ravaamisen ja syömisen myötä selvästi parempaan suuntaan.

Kun aurinko alkoi paistaa ja pimeys väistyi valon tieltä, ei auttanut, vaikka silmiä hieroi. Tito on lihonut! Se painaa "huikeat" 22 kiloa. On sillä lihastakin ihan eri tavalla kuin vuosi sitten - ipana aikuistuu ja haluaa muskelit. Sinänsä ironista, että Tito kasvattaa lihaksiaan ja minulla itsellä on tuskin mitään jäljellä parin kuukauden hyvin maltillisen liikunnan vuoksi.

Ravaaminen on tuonut Titolle syvempiä lihaksia ja sen jalat tuntuvat erilaisilta. Lihaksia on muuallakin kuin niissä "isoissa pateissa". Nyt pitää saada koira (ja omistaja) vielä parempaan kuntoon, jotta keväästä ja tulevasta kesästä voidaan nauttia.
Kesä 2011

1 kommentti:

  1. Meillä Aksu on alkanut syömään myös paremmin. Oli jo aikakin. Tympäisi heittää barffiruokaa roskiin ja laihimmillaan (naapuruston narttujen juoksuaikoihin) tuo koira oli oikeasti ihan luuranko, koska ei vain kertakaikkiaan suostunut syömään.

    VastaaPoista