keskiviikko 18. tammikuuta 2012

My Favorite

Youtuben hulvaton maailma on täynnä näitä "favorites"-videoita. Joku kertoo tammikuun lempimeikeistä, toinen kertoo kyseisen viikon vaikuttavimmasta elokuvasta ja kolmas arvostelee vuoden koskettavimpia kappaleita.

En missään nimessä halua jäädä toiseksi, joten otan blogiini uuden aluevaltauksen: My favorite
Näissä teksteissä kerron kyseisenä hetkenä käytetyimmästä pannasta, hihnasta tai Titon lempparilelusta. Mikäli kohdalle on osunut uusi herkullinen ruoka tai namipala, jaan tiedon kanssanne.

Ensimmäinen teksti koskee tämän hetken pidetyintä talutinta.

Kyseessä on Doxlock-kumitalutin käsilenkillä.
Minulta löytyy lyhyt versio (1,2 m) kumpaakin leveyttä. Pidän taluttimesta, koska siinä on hyvä grippi, joten talutin pysyy sormien päällä ilman, että sitä tarvitsee sen kummemmin puristaa. Minulta löytyy monen mittaisia taluttimia, mutta iso osa on hyvin lyhyitä. Tito on paljon vapaana, joten taluttimia ei tule paljon käytettyä. Silloin, kun Turjake otetaan kiinni, ei ole tarvettakaan pitkälle taluttimelle. Silloin kävellään lähellä eikä rymytä pusikoissa. Doxlock-talutin on hyvin taipuisaa ja kevyttä materiaalia eli sen saa hyvin pieneen tilaan.

Pari pientä miinusta taluttimesta löytyy. Leveämmässä mallissa lukko on mielestäni tarpeettoman iso, kapeammassa se on sopiva. Pistoolilukkojen väkänen, jolla lukon saa auki/kiinni, on myös tavallista hankalampi. Muotoilu poikkeaa perinteisistä pistoolilukoista.

Näin tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti