keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Tito ja Totti fyssarilla


Eilen aamulla vein Titon ja Totin fyssarille. Titolla on ollut muutama kummallinen oikku nyt syksyllä, joten tarkoitus oli käydä koira läpi mahdollista vikaa etsien. Totti tuli siinä samalla, koska se ei ole koskaan fyssarilla aikaisemmin käynyt, joten miksi ei.

Tito aloitti ja tuomio oli aika napakka. Lanne on kuin korkkiruuvi ja selästä rintaan ulottuva joku lihas sen verran kireä, etteivät syksyn oikkuilut ole ihmekään. Fyssari veivasi ja teki. Availi ja veivasi lisää.

Hoidon loputtua Tito venytteli raukeana pitkin pituuttaan. Se myös rakastui aivan suunnattomasti fyssariin. Tuijotti häntä heiluen ja tökkäsi kuonolla naamaan. Titon taka kiittää... Kuulemma Tito vastasi hoitoon hyvin ja jopa minun puusilmääni näytti siltä, että takakoivet liikkuivat symmetrisemmin kuin alussa.

Totti oli lähtökohtaisesti erittäin hyvässä kunnossa. Lihaksia kuulemma hyvin ja koira suora. Alkuun Totin ilme oli huvittava, kun se kulmien alta katsoi fyssaria kuin kysyen: "Mitähän sä luulet mua kopeloivas?" Kun koitti kyljellä makaaminen, Totti oli aivan myyty. Se niin tykkää kaikesta silittelystä, hieromisesta ja lääppimisestä.

Parin viikon kuluttua olisi tarkoitus viedä Tito uudestaan käsittelyyn. Totti ei tarvitse uusintaa ihan heti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti