lauantai 30. lokakuuta 2010

Pieni riiviö

Tito osaa olla pieni riiviö. Se ei ole enää pariin viikkoon ollut töissä mukana.
Syy: Suurin osa työajastani meni Titon perään katsoessa. Se onnistui tuhoamaan mm. tuolin, maton, juomakupin... Tito yritti myös itsemurhaa repimällä seinää pitkin meneviä johtoja. Minähän en ole kieltänyt Titoa mistään enkä pitänyt siitä, että muut sitä yrittivät kieltää. Myönnettäköön, että en myöskään pitänyt siitä, että asiakkaat halusivat tervehtiä "niin suloista ja ihanaa pentua".

Tito on siis nyt ollut työpäivät yksin kotona. Joka päivä aamulla tehdään pari lenkkiä ja tehdään temppuja. Hain pujottelukepit vanhempieni luota ja niitä ollaan harjoiteltu myös aamuisin. Tito on saanut lähtiessäni puuhapaketteja, jotta tekemistä olisi edes vähäksi aikaa. Piimätölkkeihin jäistä jauhelihaa ja kongiin kalkkunaa. Jäisen kongin kanssa vierähtää tovi.

Pojulla on kuitenkin energiaa ja jotain muutakin se ilmeisesti haluaisi tehdä. Eihän kukaan halua aitauksessa olla useampaa tuntia. Näin ollen Tito on yrittänyt kaikin tavoin päästä aitauksesta pois - hyvällä menestyksellä. Olen kotiin tullessani löytänyt silputtuja huonekasveja, tuhottuja kirjoja, revittyjä pehmoleluja, tavaroita vääriltä paikoilta jne. Riehuessa Titolle on myös tullut hätä ja pissat ovat löytyneet sängystä ja huonekasvien multakasoista. Lopputuloksena on ollut mutaa ja tassunjälkiä ympäri kotia. Miten muta on päätynyt myös metrin korkeudelle seinälle?

Ratkaisu tähän on ollut katto aitaukseen. Onneksi ostin aikoinaan kaksi isoa aitausta. Seinäosia on siis yhteensä 16 kappaletta ja niistä sain tehtyä myös katon. Toistaiseksi Tito on pysynyt aitauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti