torstai 23. heinäkuuta 2015

Toiveikas Totti


Tätä on nyt katseltu noin kaksi kuukautta. Nimittäin Totin omaa projektia "Jospa kuitenkin". En tiedä, mistä koko juttu lähti liikkeelle, mutta loppua ei näy. Totti hakee joka pirskatin päivä taluttimet eteisestä ja tuo ne toiveikkaana näytille. Tai jos ketään ei kiinnosta, se jättää taluttimet keskelle lattiaa ja .... HAKEE UUDEN!!!

Taluttimet ovat eteisessä korissa, joka on työnnetty perinteisen IKEA-hyllykön koloon. Yleensä pari talutinta löytyy oven vierestä lattialtakin, koska omistaja laiska. Mutta siitä huolimatta taluttimia on ollut parhaillaan viisi(?!) pitkin kotia. Ihan vain, koska Totti levittelee niitä pitkin päivää.

Kun sitten on oikeasti aika lähteä ulos ja sanon "TALUTIN", Totti ei voi kestää. Se juoksee pitkin kämppää ja ottaa taluttimia suuhunsa. Juoksee takaisin luokseni - ilman talutinta - ja tuijottaa, että joko mennään. Uusi käsky ja taas mennään häntä viidentenä jalkana: "Minkä mä näistä valitsen?!"

Ja Tito katselee tätä sirkusta tyynenä seuraten. Joskus osallistuu ja hakee sen taluttimen käskyn kuultuaan. Tuo sen minulle ja katsoo Tottia: "Oliko se nyt niin vaikeaa..?"
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti