sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Terassikausi avattu ja banneri

Pojat ovat tänään avanneet terassikauden. Viettivät siis suurimman osan päivästä parvekkeella ja kyllä näki, että tykkäsivät. Kepo taitteli vanhan petauspatjan koirille alustaksi, ja laitoin vielä takit päälle, jottei varmasti tulisi vilu. Takana oli kuitenkin niin täysiä juoksemista sisältänyt lenkki, että olisivat jäähtyneet turhan nopsasti muuten.


Siellä ne pojat alkuun tarkastelivat maailman menoa eli ihmisiä, koiria, autoja ja pyöriä. Tekee hyvää tuo "vain katselu". Ettei aina tapahdu ja ole hälinää. Totti yleensä istuu ja nojaa leukaansa sellaiseen reunaan. Tito makoilee ja työntää kuononsa sopivasta välistä mahdollisimman pitkälle ulos. Vielä ei voinut pitää parvekkeen ovea auki, mutta onneksi pojat tykkäävät olla ja nukkua siellä. Nytkin menivät pienelle kerälle ja olivat pitkän tovin unessa. Tykkään, kun nukkuvat ulkona.

Väsyttää myös poikia ihan kunnolla, kun ovat olleet parvekkeella. Kumpikaan ei kyttäile (ainakaan toistaiseksi) parvekkeelta liian intensiivisesti mitään eli saavat siellä olla, jos näin hyvin viihtyvät.

Jonna teki blogille uuden superin bannerin. Mitä tykkäätte? Blogi muutti samalla muutenkin ulkonäköään ja sininen väistyi. Onko harmaa ok?

6 kommenttia:

 1. Hieno banneri. Kummatkin on niin komeita ja kummankin ilmeessä on niin paljon tuttua :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Pojat ovat kyllä niin eri näköisiä ja omia persooniaan. <3

   Poista
 2. Tykkään enemmän tästä harmaasta väristä, mukavan rauhallinen. Tosin ei sillä ulkoasulla nyt NIIN paljon väliä ole kun on kuitenkin huippusisältö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, kiitos kommentista.
   Vallan tässä hämmentyy. *hih*

   Taitaa jäädä nyt harmaaksi, kun on tosiaan vähemmän sähköinen kuin edellinen. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos tästä ja siitä edellisestä kommentista! :D

   Poista