maanantai 16. maaliskuuta 2015

Beach Challenge

Totti kävi tänään eläinlääkärissä rokotuksilla. Puntarin kautta luukulle ja sydänhän putosi sinne puntarin seutuville.

Jumapliude, Totti... MITÄ SÄ OLET OIKEIN SYÖNYT?!!?!

Huuuuups...

Frontsidecollieni painaa vaatimattomat 24,9 kg. Minä siinä sitten nauroin nuhaani pärskien, että miten voi muksu olla noin painava. Että hihnako se siinä painaa. Ja eipä ole vaakaa näköjään taarattu pitkään aikaan. Eikä tuo ollut edes aamupaino, että oikeasti painaa vähemmän. Ja täytynee harjata enemmän, kun turkki on niin painava.


Ai niin, odotushuoneessa oli 4 muuta koiraa ja kaikki räksyivät ja sinkoilivat Tottia päin. Hotti oli sitä mieltä, että c'mon, vähänkö noloa. Se katsoi muita niin laiskasti, että johan tuli hyvä olo itselle.

Sitten hoitohuoneeseen, jossa hoitaja tuli kyykkyyn lattialle. Ja noh, Totti kiipesi sen syliin. Mmmmitä? Hoitaja joutui työntämään Tottia pois nähdäkseen korvat, silmät ja hampaat. Näin, miten oikein työnsi, ja Totti yritti vain päästä enemmän syliin. Koska Totti.

Kaikki oli kunnossa. Kunnes alettiin puhua Totin painosta. Ensin hoitaja sanoi, että oikein sopivan tuntuinen. Minä siihen huutonaurulla, että ei kannata yrittää. Pläski elefantti se on! Hoitaja sanoi, että voisi se olla ehkä kilon kevyempi. Ihanko totta...?

Rokotusten jälkeen Totti teki keppitreenit ja törmättiin ongelmaan nimeltä sisäänmenot. Oli niiiin vaikea löytää oikea väli. Noh, Totilla on niin vähän keppitreenejä takana, että ei hätää. Otettiin askelia taakse ja muutama erittäin hyvä onnistuminen saatiin. Sitten otettiin ohjauksia ja Totti oli tautisen hieno. Ja minä tein kuolemaa. Ei voi juosta vielä. Ei edes muutamaa askelta, kun meinaa henki loppua. 1,5 viikkoa kipeänä - ihan ok. Oisko jo tässä, hei?

Mä oon just sopivan kokoinen!

4 kommenttia:

 1. Siit tulee iso ja komee, voi tota rintakehää. <3 Ilposta (mun nuorin mustavalkonen) mulla tulee muuten usein mieleen Totti mitä näitä kuvia oon blogista seurannut. :) Katotaan tuleeko kuinka samanoloinen. Ainakin yhtä kova ruuan perään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totti pullistelee tämmösten kommenttien jälkeen. Se on kyllä rakenteeltaan enemmän maansiirtokone kuin pikajuna. :)

   Poista
 2. Mut eihän se näytä paksulta!

  VastaaPoista