tiistai 13. joulukuuta 2011

Back on Track

Ostin Titolle Back on Trackin loimen ja itselleni poolopaidan, housut, kaulurin sekä pohjalliset. Puin Titolle loimen päälle ja siinähän se luki kissan kokoisilla kirjaimilla "Back on Track". Elämä jatkuu.
Niin innoissaan

1 kommentti:

  1. Heippa, olen mielenkiinnolla lukenut läpi koko blogisi! Ihan Titon alkuhetkistä lähtien. <:

    Olen yrittänyt opettaa nelikuukautista shelttiäni leikkimään "oikein". Eli lelu palautettaisiin, eikä sen kanssa mentäisi kauemmas lällättämään. Jotenkin olen kuitenkin jäänyt junnaamaan sen kanssa paikoillani. Välillä pentu tarjoaa lelua takaisin ihan sievästi, mutta varsinkin ulkona lähtisi mielellään livohkaan/haluaisi että jahtaisin koiraa. Ulkona saattaa jättää lelun myös kokonaan huomioimatta, tai nappaa sen suuhunsa ja menee kauemmas minusta jonka jälkeen tiputtaa sen ja lähtee omille teilleen. Miten sitä pitäisi käytännössä toimia? Pitäisikö alkuun leikkiä vain niin, että itse ei päästä lelusta irti? Ja vaihtaa lelu lopuksi namiin? Ja miten ihmeessä saisin pennun motivoitua leikkimään myös ulkona?

    Ollaan myös ryhdytty osaltaan tämän blogin innoittamana treenaamaan naksuttimen avulla. Pennulla on vaan tapana alkaa haukkua heti, jos hermostuu. Johtunee täysin itsestäni ja omista liian kovista vaatimuksistani. Pitäisikö koiralle naksutella alkuun vain siitä, että se olisi hiljaa ja vasta myöhemmin alkaa oikeasti esim. sheippaamaan uusia liikkeitä?

    VastaaPoista