torstai 21. huhtikuuta 2011

Kiekkoilua

Titolla massaa 20,6 kg.

Nyt on kurssimaksukin maksettu eli toukokuun lopussa kuonot asetetaan kohti Turkua ja kiekkoilua. Dog Frisbee ei ole Suomessa vielä kovinkaan tunnettua, mutta muutamia kursseja on järjestetty. Maailmalla järjestetään erilaisia kilpailun. Kilpailuissa on mm. erilaisia matkasarjoja, joissa koiran pitää saada tietyn pietuinen heitto kiinni. Näyttävimpiä ovat vapaaohjelmat, joissa tehdään enemmän temppuja ja vähemmän pitkiä heittoja. Pitkillä heitoilla pelataan lähinnä aikaa, jotta ohjaaja saa kerättyä kiekkoja maasta.

Uudet kiekot saapuivat viime viikolla ja olen niihin hyvin tyytyväinen. Tilasin 5 kappaletta Hero Xtra -kiekkoja. Tähän mennessä ehdottomasti parhaimmat, mitä minulla on ollut. Viime päivinä olen harjoitellut Titon kanssa paljon ja Titon silmissä syttyykin joka kerta liekki, kun otan kiekot esille. Toiset innostuvat patukasta, toiset pallosta - meillä ykkönen on lentävä kiekko. Tekisi hurjasti mieli harjoitella näyttäviä temppuja, mutta nuoren koiran kanssa on maltettava pysyä lähempänä maata. Ja onhan tässä itselläkin harjoiteltavaa. Olisi kiva, jos kiekko menisi sinne, minne haluan.

Ulkona on vielä kalpean näköistä, joten kuvat ovat sen mukaisia. Koska kuvaaja on sama kuin heittäjä, rajauksiin tms. ei ole kiinnitetty lainkaan huomiota.2 kommenttia: