lauantai 20. syyskuuta 2014

This is where the Magic happens

Totti se vain parantaa suorituksiaan. Tänään tehtiin seuruuta ja täytyy sanoa, että Totin halu olla jalan vieressä on aivan järjetön. Se yrittää niin kamalan paljon, että välillä Hotti heittää vieressäni 360 astetta ympäri ennen kuin ehdin edes reagoida. Ja pyörähdyksen jälkeen se on oikeassa paikassa. Tietenkin on. Ja joku päivä kerron sille, että ne kunniapyörähdykset ovat vähän ylimääräisiä...

Jos liikahdan, se yrittää pysyä mukana. Valuva räkä on tajunnut vihdoin, että jalan vieressä valumisen sijaan siinä voi ihan itsekin tehdä töitä. Onhan se aivan holtiton vieläkin eikä voida puhua tarkasta työskentelystä, mutta koska koko ajan paranee, en voi valittaa.

Tänään tehtiin ennen seuruuhommeleita ravilenkki molempien poikien kanssa ja Totti sai siinä hyvin paikat auki. Sen jälkeen seuraaminen olikin melkeinpä kaunista. Valmista se on ehkä viiden vuoden kuluttua, mutta minä fiilistelen niitä pienen pieniä paloja, mitä tuo natiainen osaa. Se on ryhdikäs, se on aktiivinen, se on työnarkki, se on iloinen, se jaksaa, se haluaa ja se rakastaa koko touhua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti