tiistai 26. elokuuta 2014

Kotiläksyt - Check!

Hotti esittelee trimmattua bikinirajaansa...
Syksy tuntuu valuvan päättäväisesti kohti, vaikka KESÄlomaa on vielä viikko jäljellä. Tito ja Totti ovat tehneet pari päivää suurimmaksi osaksi esineiden etsimistä. Tottikin on oppinut hyvin "läpi harmaan kiven"-asenteen eli se menee läpi, vaikka joutuisi kaivamaan itsensä läpi. Täytyy ottaa joku vähän aurinkoisempi päivä video, josta näette, mitä tarkoitan. Se osaa myös hyppiä, ryömiä ja kaivaa itsensä esineiden (lue: lelujen) luo.

Jos pojat etsivät yhdessä, niillä on kova meno päällä. Jos on kamala ryteikkö, näen aina hännistä, kumpi saa ensimmäisenä hajun esineestä. Koska molemmat alkavat heiluttaa häntää tuhatta ja sataa, kun saavat hajun. Tito on paljon parempi tarkentamisessa ja löytää lelun yleensä heti hajun jälkeen. Totti... no se on Totti eli se menee aivan sekaisin saatuaan hajun. Ja sitten mennään sekopäisenä ympyrää, koska ollaan niin innoissaan siitä hajusta. Tässä vaiheessa Tito saattaa tulla paikalle ja viedä lelun Totin hyöriessä omissa tiloissaan. Ja kun lelu ilmestyy minulle, huikkaan aina, että on löytynyt. Silloin toinenkin tulee pois.

Jos lelun etsiminen on pitkä projekti, molemmat etsivät niin pitkään, että lelu löytyy. Huvittavaa on aina hetki, kun toinen tulee luokseni katsomaan, että onkos se lelu jo löytynyt. Kun kyseinen koira näkee, että seison edelleen tyhjin käsin, se painuu hurjaa kyytiä takaisin jorpakkoon. "Sitä ei ole vielä löytynyt!!!" Toinen hauska hetki on, kun molemmat tulevat samaan aikaan katsomaan, mikä tilanne on. Silloin pojat katsovat minua ja sitten toisiaan. Molemmilla raksuttaa ja ne tajuavat taas, ettei sitä lelua ole vielä löytynyt. "Takaisin!"

Totti on harjoitellut kaukoja, jotka ovat kaukana kaukoista. Sillä on kyllä hurjan hyvä käsitys siirroista, mutta kun on niin kovin innokas. Ei haittaa, koska se on Totti. Ja Totin kanssa haittaisi, jos se näyttäisi olevan vakava tai onneton. Sitten olisi jo aihetta huoleen. Totti on myös harjoitellut noutohommia. Kapula esiin ja koira on sekaisin. Tämä on ollut meille iiiso projekti, koska Totti on heti alusta asti ollut sorttia "kapulat atomeiksi". Ennen kuin ehtii mitään tehdä, kapulat on jo silputtu. Nyt ollaan päästy siihen, että se osaa jo pitää kapulaa hetken suussaan. Osaa se edelleen myös sen silputa, mutta tavoite on saada pitoja enemmän kuin sahanpurua... Totti on tehnyt myös seuruuta ja perusasentoasioita. Eilen välähteli taas pimeässä yössä, kun Totti näytti, mitä on harjoitellut minun ollessa poissa. Kovasti oli tehnyt kotiläksyjä. En ihan ymmärrä, missä välissä tuon giganttimuksen peräkontti on oppinut noin aktiiviseksi. Se on Totti, ja Totti tekee läksyt.

Tito the Man, on opetellut myös kaukoja. Välillä tulee niin timanttisia vaihtoja, että olen antanut sille kupillisen ruokaa. Tjooh, talvea varten vähän vararengasta ja sillä tavalla. Tito on opetellut myös paria uutta temppua ja tänään oli volttikurssilla ollessani opetellut ihan itsekseen yhden. Nimittäin koirien ruokalaatikon avaamisen, Orijenin medaljonkipussin ottamisen, avaamisen ja tyhjentämisen. Minun muka-nirso Titoni VARASTI ruokaa! Hurjan tuhma, Tito. (Tähän sydän...)

Hihnalenkit sujuvat ajoittain jopa loistavasti. Ohitukset hyviä, Tottia ei pelota enää äänet, autot, ihmiset ja kaikki mahdollinen. Vapaana noita voi pitää melkein missä vain. Totin luoksetulo on aivan tykki ja oikeasti vähän pelottava - koska se ei osaa pysähtyä niin kuin Tito... Totti juoksee niin kovaa, että toisinaan väistän alta pois.

Yhteiselo on mahtavaa ja fiilis erinomainen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti