sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Kisakatsomossa

Kävin aikaisemmin viikolla nappaamassa hyvän ystäväni muksuilta kivan kesäflunssan. Sellainen ärsyttävä pöpö, että on vähän kipeä. Syke nousee taivaisiin jo koirien kanssa ulkoilemisesta, mikä tässä tapauksessa tarkoittaa, että minä seison ja koirat juoksevat, kaatavat puita ja kaivavat maata. Kuume nousee kuitenkin vain sen verran, että sitä on, mutta se ei tapa pöpöjä. Ärsyttävää. Kunnon taaperoflunssa siis.

Joten olen mukavasti ehtinyt seurata agilityn sm-kisoja! Tai oikeastaan olen seurannut niitä Totin kanssa. Se on tunkenut viereeni katsomaan ruutua monta kertaa, kun taas Tito nukkuu jossain. Sitä ei kiinnosta.

Erityisesti olemme seuranneet treenikaverimme suorituksia medeissä ja tietysti Totin siskon hienoja suorituksia maxeissa. Mitaleja ei kumpikaan kanna tänä vuonna kisoista kotiin, mutta on ollut kiva jännittää Totin kanssa kisakatsomossa. Näiden lisäksi olemme tuijottaneet maxeja tarkasti. Ihan niin kuin tein jo vuonna 2000, kun Helsingissä taisteltiin agilityn maailman parhaimpien titteleistä.


Sisko hyppää!

5 kommenttia:

 1. Kesäflunssat ovat kaikkein inhottavimpia. Minulle osuessaan aina niitä vuoden sitkeimpiä. Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksista! Tämä ei ole toivottavasti niin sitkeä, vaikka nuo taaperoflunssat yleensä ovat. Huominen vielä iisimmin, mutta keskiviikkona pitäisi jo jaksaa vähän isompaa rasitusta.

   Poista
 2. Sisko oli kyllä tosi pätevä. Kiitos veljelle kannustuksesta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli niin hauskaa! Huusin Totille: "Totti, Totti! Typy on seuraavana. Sisko hyppää! Tule jo!" Ja Totti juoksi keittiöön, sai luvan nousta tasoa vasten ja sitten katsottiin yhdessä. <3

   Poista