torstai 8. syyskuuta 2011

Tito sai lussutuspalloja

Koulutusmaailma on menossa koko ajan pehmeämpään suuntaan - niin ovat palkkausvälineetkin. Moni on luopunut juuttipatukoista todettuaan koiran pitävän enemmän naruleluista. Hapsuja ja fleeceä on yhä useammassa palkaksi tarkoitetussa lelussa.

Moni koira syttyy viimeistään karvalelusta ja niissä onkin jo paljon valinnanvaraa. Lammasta, hirveä, nautaa, biisonia, kettua ja pupujussia löytyy monessa muodossa. Eläimien nahkoja on käytetty toki ennenkin, mutta nyt on huomattu, ettei karvoja kannata poistaa. Meiltä löytyy tällä hetkellä pari lampaankarvalelua eri kahvoilla. Näiden lisäksi aito lampaantalja odottaa työstämistä. Siitä olisi tarkoitus saada useampi lelu.

Naruleluja Titolla on ollut pikkuisesta lähtien. Ne joustavat sopivasti, niistä voi tehdä monenlaisia ja iloisen värisiä. Kyllähän meiltä erilaisia patukoita löytyy ja Tito taistelee niistä hyvin. Ne eivät kuitenkaan mene samalla tavalla taskuun kuin naru- ja karvalelut.

Koulutuskentillä moni on saattanut törmätä kirkkaisiin lussutuspalloihin. Ne ovat tällä hetkellä pop. Kyseessä on hyvin joustavat pallot, jotka kestävät hyvin. Mikäli kirkkaanvihreä pallo tuntuu liian pehmolta, voi Gappaylta ostaa katu-uskottavamman perinteisen lussutusnarupallon. Minulla on monta narupalloa, joten nyt halusin ostaa true-lussutuspallon, koska niin moni on niitä kehunut.

Tito sai pienemmän version. Ja Tito tykkää. Ajattelin ostaa toisen, jonka läpi punon fleecestä kahvan. Tokihan piti innostuksen myötä tilata myös Orbee Tuff -malli, jota näkyy enemmän agilitykentillä. Tito sai tietysti vaalean, joka hohtaa pimeässä. Hauska pallo!

2 kommenttia:

  1. Blogisurffauksen tuloksena tupsahdin sivuillesi :) Ajattelin jättää puumerkkiä, sillä pidän sisällöstä! Kivoja pohdintoja niin koulutusjutuista kuin arkielämästä koiran kanssa :)

    Visitoin varmasti vastedeskin :D Mukavaa löytää blogi, josta saa itselle ajattelemisen aihetta ja uudenlaisia ajatuksia mietittäväksi :)

    VastaaPoista
  2. Hei,
    kiva kuulla, että "tärppäsi".

    VastaaPoista