perjantai 12. elokuuta 2011

Shhh... Se syö...

Titohan ei ole syönyt halukkaasti kuin muutaman kerran vuoden aikana. Pari päivää sitten näin jotain täysin uutta. Tito juoksi kupilleen vapautuksen jälkeen. Nyt parin viikon ajan Tito on syönyt paremmin kuin koskaan. Namit ovat muutenkin kelvanneet paremmin. Eivät todellakaan aina, mutta yllättävän usein. Miten helppoa, kun koiraa voi palkita nameilla! Eilen Tito lyttäsi kirsunsa aivan lyttyyn matonpalaa vasten, kun naksuteltiin kuonokosketusta. Palkkiona vain ruokaa. Jos joku ei vielä ymmärtänyt, Tito teki töitä ruoan eteen. Siis ruoan.

Vaikka Tito on syönyt 2 viikkoa enemmän kuin koskaan, se painaa 19,6 kg. On siltä muutama karvakin lähtenyt, mutta ei 1,5 kg:n verran.2 kommenttia:

  1. Huu, hämmästyttävää. Onkohan se viimein keksinyt, että syömisellä pysyy hengissä, ja se on siksi kannattavaa?

    VastaaPoista
  2. Luin tän teksin jo joskus elokuussa ja naureskelin itsekseni, meillä on niin samanlaista. Nyt on pakko kommentoida, että mäkin olin aivan järkyttynyt kun toissailtana Jeriko oikeasti HALUSI päästä kupille, siis ei olisi malttanut tehdä mitään temppuja ennen ruokaa. Yleensä se ei halua tehdä temppuja, koska se ei halua ruokaa ja tulee laahustaen kutsuttaessa ja joko syö haluttomasti tai lähtee vaan menemään.. :D
    Aika kummalliset otukset meillä.. ;)

    VastaaPoista