maanantai 20. marraskuuta 2017

Polttelee, polttelee...

Nimittäin monta mielenkiintoista tekstiä luonnoksissa. Tekstiä on tällä hetkellä kuitenkin sykittävä aika moneen suuntaan, joten focus ei ole tässä blogissa nyt ainakaan vielä kahteen viikkoon. Joskohan sitten saisi uutta ajatusta taas tulille! Vaellustekstit olisi hyvä saada purkkiin ja yhteistyönä saatuja tuotteita ajattelin laittaa arvontaan, koska kaikki eivät olleetkaan Titon ja Totin kokoa. Mieluummin laitan hyvän kiertämään kuin annan pölyyntyä laatikoissa!

Tässä kuitenkin esimerkiksi eilistä iltapuuhastelua Totin kanssa. Kontaktit ovat työn alla ja muutaman opettelukerran jälkeen ne näyttävät tältä. Totti on lisäksi käynyt leikkimässä ihan oikeilla esteillä. Ei se niitä kokonaisena vielä tee, mutta tavoite on rakentaa osa paloista kotona, osa kentällä ja odottaa sitä hetkeä, kun koira "vaan tajuaa" eli yhdistää asiat toisiinsa. Takaraivossa tosin on tunne, että Totti tulee vielä höynäyttämään pahasti. Ei ole ihan niin smooth polku tämän vekkulin kanssa.Karkasi viime perjantaina keinullekin. Hullu. Tuli rytinällä alas ja halusi sen jälkeen uudestaan, uudestaan ja uudestaan. Tottihan on ollut aina sellainen, että se yhtenä päivänä tekee kaikkensa päästäkseen paikkaan A, seuraavana päivänä kohde on jo muuttunut ja B on "the thing", kun kolmantena Hottentotti havaitsee C:n ja livahtaa sinne heti, kun silmä välttää. Yleensä paikat ovat korkeita, vaarallisia, liukkaita ja minulla sydän syrjällään, kun tuo muka-ketterä yrittää selvitä hengissä. "Asennetta oli enemmän kuin taitoo..."

6 kommenttia:

 1. Totti kuulostaa ihan Ruutilta joka pentuna ehti karata monesti keinulle ja ehdin siepata ennen rämähdystä (taustalle alkuun keinukammoinen Rasmus). Ja kun se oppi keinun niin koulutuksissa saattoi kouluttajan kanssa jutellessa lähteä kävelemään sitä edestakaisin. :D tai sitten ehti seisomaan puomin päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Nyt on tutun kuulosta. Tito ei ole koskaan ollut tuommoinen. Totti haluaa kovaa ja korkealle. :D

   Poista
 2. Ompas sulla upea blogi. Ehdottomasti jään seurailemaan :)

  http://haskisti.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvänen aika! Kiitos ihanasta kommentista. <3

   Poista
 3. Totista pitäisi tehdä tosi-tv-sarja. Se on niin mun suosikki! (Ja olisi taatusti ensimmäinen ja ainoa tositv-sarja, jota seuraisin!)

  VastaaPoista