keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Hapottaa!

Vapaapäivä ja nousin aamusella samaan aikaan kepon kanssa. Uni olisi kyllä maistunut, mutta ylös auttoi aurinko. Piru vieköön, mikä sää ulkona tänään!

Pirtsakat kuteet päälle, koirat mukaan ja metsään.

Olo oli keveä ja askel myös. Pistettiin juoksuksi ja pojat olivat innoissaan. Juoksivat pitkin metsää ja minä pysähdyin välillä syömään marjoja. Mustikoita ja puolukoita - Mums!

Kun takana oli puolisen tuntia tahditonta juoksemista ja kimpoilua, tultiin mäelle, jossa toisinaan teen mäkitreenejä. Niin myös tänään. Kyykkyhyppyjen, luisteluliikkeiden ja muiden välissä pinkaisin kymmenen kertaa mäen ylös. Viimeiset pari tepsuttelua alas olivat jo vaikeita. Meinasivat jalat pettää alta. Treeni puree!
Pojat pinkoivat mukana ja pääsivät lopuksi vielä uimaan.

Mäen jälkeen hölkkäiltiin tangoille tekemään leukoja, muscle up -alkeita, vatsoja, kyykkyjä niiden vaakatasopylväiden kanssa, pohkeita ja muuta kivaa. Vieressä oli ranta eli pojat jälleen uimaan. Jostain löytyi vielä potkua ja harjoittelin käsilläseisontaa. Ei harmainta aavistusta, miten mahdollista, mutta meni himskatin hyvin! Tein vielä kymmenisen punnerrusta käsilläseisonnassa ja nekin sujuivat. Ovat vielä vajaita, mutta edistystä on.

Kotiin juostiin reippaassa puolessa tunnissa metsän läpi. Mikä fiilis!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti