maanantai 28. huhtikuuta 2014

Come get a little closer...

Olen tässä muutamana päivänä tehnyt vähän enemmän seuruuta Titon kanssa. Tito on aina ollut mielestäni hyvä seuraaja. Se osasi jo hyvin pienenä erilaisia koukeroita ja piti paikkansa ja kontaktin piiitkiäkin matkoja. Tito on opetettu täysin sheippaamalla ja erilaisia paloja kokoilemalla. Olen aina tykännyt sen seuraamisesta, mutta nyt tallenne kertoi, että onhan se nyt hyvän tähden tiivis. Olen alusta asti ollut tietoinen, ettei tokossa arvosteta Titon tyylistä seuraamista. Titon tiiviys ei ole kuitenkaan haitannut omaa kävelyäni, joten se on saanut olla siinä ja tuntua, koska ei ole painanut. Otin pienen pyörittelypätkän videolle ja tätähän lähdetään nyt sitten vähän enemmän ajatuksella treenaamaan. En halua muuttaa asennetta, mutta paikkaa jonkun verran. Eipä muuta kuin treeniä.

5 kommenttia:

 1. Pakko sanoa että hienolta näyttää minun silmiini. Mitä tarkoitat tiiviydellä? Nimimerkillä termit hakusessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meinaan siis sitä, että on se nyt aaaika lähellä mua. Mutta tähän on jo reagoitu! :D Tänään Tito väläytteli jotain aika makeeta. Mutta koitetaan saada välähdyksistä jatkuvaa loistoa. Wouh, miten hienosti puettu sanoiksi...

   Poista
 2. Ei mulla muuta kuin että mielettömän nättiä seuraamista! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Kiitos kovasti, Jenni. Ja paljon tsemppiä teidän treenivuoteen. Mä odottelen jo Vetyn kehittymistä. Vaikuttaa tuliselta tapaukselta. ;)

   Poista
 3. Joo sitä se on! Sen kanssa kyllä tulee lyötyä päätä seinään ja täytyy oikeasti miettiä mitä miksi minne :D Hyvin opettavainen tapaus.

  VastaaPoista