torstai 8. elokuuta 2013

"Nyt hiljaa, hiljaa hiivitään..."

Sannin kanssa vietettiin eilen ihana keskipäivä Helsingin Sörnäisten talojen keskellä sijaitsevassa paradiisissa. Tito oli mukana ja käyttäytyi oikein hienosti. Kuumuus sitä häiritsi, mutta onneksi löytyi paljon paikkoja, joihin pystyi merkata ja näin huojentaa omaa oloa. Pojat...

Jostain tuli idea näyttää Titon hiipimistä, jota ollaan nyt harjoiteltu muutamia kertoja parin viime viikon aikana. Näitähän on tehty oikeastaan kotona ja jonkun kerran ulkona iltojen hiljaisina hetkinä. Keskelle hälinää tuotuna konsepti vähän hajosi, mutta Sannin kuvaamat klipit on pakko laittaa ihan vain siksi, että meillä ei ole koskaan videoita.

Ensimmäisessä videossa Tito häiriintyy kuvaajasta eli Sannista, joka on a) ihan vieressä b) liikkuu. Noh, ilme sentään pysyi, vaikka piti "vähän" katsoa, että mitä siinä vieressä tapahtuu. Ja minä tietysti hihitän Titon vilkaisuille, mikä ei ehkä auta asiaa. Tässä videossa Tito lähtee tulemaan kovaa, mutta lopussa hiljentää ihan hyvin, kun sitä pyydän tekemään.

                                            

Toinen video on lyhyempi ja siitä on leikattu mm. alun epätarkka osuus pois. Siinä kokeilin pysäytyksiä käsimerkillä, mikä toimi oikein hyvin. Vauhti on myös hitaampi. Tavoite on tietysti saada Tito varioimaan nopean ja hitaan välillä niin kuin haluan. Nyt, kun ollaan aloitettu yli puolen vuoden tauon jälkeen hiipimisen harjoittelu, tätä täytyy muistaa jatkaakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti