perjantai 27. toukokuuta 2011

Tätä on odotettu!

Jei, ensimmäinen kurssi Titon kanssa edessä. Kyseessä on myös ensimmäinen kurssi minulle. En ole osallistunut koiran kanssa koskaan ohjatulle kurssille. Lajikokeilut ovat asia erikseen.
Viikonlopun frisbeekurssille osallistuu myös Titon puolisisko, Sumu. Sumun omistaja kertoi odottavansa "erityisesti" Titon tapaamista. Hyvä tavaton! Tämän hulivilin?

Kurssin alussa kaikki saavat kertoa tai näyttää omia taitojaan kiekkoilun parissa. Kertoisinko vai näyttäisinkö? Pupu hyppäsi pöksyihin ja nyt jännittää. Täytynee yrittää muistaa, että Tito on kohta vasta vuoden eikä sen tulekaan osata vielä mitään mielettömiä kiekkotemppuja.

Laitanko Titon liinaan? Se vaikeuttaa tekemistä oleellisesti tässä lajissa. Olen kerran lentänyt reippahasti selälleni, kun liina jäi jalkani ympärille, ja Tito juoksi kiekon perään. Liina kuitenkin varmistaisi, ettei Tito kävisi tervehtimässä muita. Viime aikoina se on kyllä tehnyt hyvinkin intensiivisesti töitä kanssani ihmisten ja koirien ollessa lähettyvillä. Eilen viimeksi harjoiteltiin keppejä ja ohi käveli koirakko. Tito katsoi heitä hetken, mutta keskittyi sen jälkeen keppien tuijottamiseen ja pannasta irrottaessani ampaisi kepeille.

Eilen piti pakata kurssia varten. Eihän siitä mitään tullut. Aina, kun pitäisi tehdä jotakin tähdellistä, päädyn temppuilemaan Titon kanssa.


Vaikka Tito näyttää siltä, että hieno hattu ei ole mieleinen, täytyy kertoa, että oli tosiaan hankalaa saada Tito pitämään tötteröä päässä. Miksi? Koska Tito halusi tunkea päänsä tötterön sisään joka kerta! Tito sai siis palkan aina, kun oli välittämättä tötteröstä.


Viime viikolla Tito painoi 20,7 kg tällä viikolla 21,1 kg. Eivät nuo tarkkoja ole, mutta suuntaa antavia.

4 kommenttia:

 1. Mahtava tuo alimmainen kuva!:D Oon ehdottomasti sitä mieltä, että rohkeasti näytätte temput mitä ootte tehneet! Tsemppiä reeneihin! Itsekin pitäisi käydä frisbeet hankkimassa.:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos tsempistä! Täytynee vaan olla ylpeä omasta koirasta ja näyttää se muillekin. Meni syteen tai saveen. :)

  VastaaPoista
 3. Ei vitsi mitä kuvia, aivan mieletöntä! Ketään koiratonta ei kiinnosta, vaikka hurtta osaisi täydellisen tottiskaavion, mutta jos se osaa pitää yhtäaikaa kiinni sateenvarjosta ja kannatella tötteröä päänsä päällä, niin johan heruu aplodit. Titon vilkkauden tietäen olet kyllä saanut varmaan vähän aikaa vahvistella tuota tötterön päässä pitämistä liikkumatta. :D

  Ja ilman muuta olet ylpeä omasta koirastasi, Tito on hieno otus ja teillä on hyvä suhde. Pitäkäähän hauskaa!

  VastaaPoista
 4. Joka kerta, kun yritin laittaa alussa tötteröä päähän, Tito yritti tunkea kuonon sinne. Noh, tulisi niinkin hauskoja kuvia, mutta se ei ihan ollut tarkoitus. Piti siis naksauttaa aina, kun ei välittänyt tötteröstä. Ja sitten se istui hievahtamatta tötsä päässä. :D

  Ja totta tosiaan. Jos koira osaa antaa tassua tai leikkiä kuollutta, se on huomattavasti hienompaa ihmisten mielestä kuin koira, joka menee kaukoja takatassut liikkumatta.

  "Kyllähän nyt koirat istua osaa!"

  Ja olenhan minä enemmän kuin ylpeä tuosta hulivilistä. Laitan sähköpostia tulemaan, kunhan olen itsekin palautunut. Kankkuun sattuu niin maan perkeleesti. On tullut muutama kiekko nosteltua maasta ja vauhdissa. Luulin, että purjehdus on rankkaa...

  VastaaPoista